Beykoz Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://beykozmem.meb.k12.tr
Adres : İstanbul Beykoz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi Merkez, Şahinkaya Cd., 34820 Beykoz/İstanbul
VİZYON : Çırak, Kalfa ve Ustalarımızın; •Ülkesini ve Milletini seven, •ATATÜRK ilkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, •Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, •Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip problem çözebilen, •Belirtilen hedeflere yönelebilen, •Evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, •Ürettikleri hazmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, •Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, •Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, •Yaratıcı düşünceye sahip, •Zamanı verimli kullanabilen, •Ve kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gününü yetiştirmek için Çırak, Kalfa ve Ustaların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Kurumumuzda Tam Gün Tam Yıl Eğitim yapılmaktadır.
Saatler : 08.30 - 17.00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : Mesleki Eğitim Merkezlerinde Yabancı Dil uygulaması bulunmamaktadır.
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : Çırak öğrenci ve kursiyerlerimiz toplu taşıma araçları ile kurumumuza ulaşmaktadır.
Ulaşım : Toplu taşıma araçlarını kullanarak kurumumuza ulaşmak isteyenler; Beykoz´dan 136B (Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Durağında inilecektir) ya da 15F (İETT Garajı durağında inilecektir) hattını kullanıp ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri : Okulumuz; İstanbul ili, Beykoz ilçesine bağlı Merkez Mah. Şahinkaya cad. İstanbul Beykoz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile aynı bahçede eğitim ve Öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Beykoz ilçe merkezine 1 km. uzaklıktadır. Kurumumuzun kendisine ait bir binası olmadığından İstanbul Beykoz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile aynı bahçede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :